Fem fede løberuter

Trænger benene til at blive brugt, eller kan de ikke stå stille? Udforsk Herning mens du er aktiv. Vi har fundet fem løberuter, som kan give dig sved på panden.

1. Løb rundt i Birk
En god måde at lære et område at kende på, er ved at tage en løbetur rundt i området. Ruten er 6,2km og du vil opleve natur skønne områder, industri og uddannelsesområderne i Birk. Med denne rute får du både rørt dig og set dig omkring i Birk.

2. Udforsk Birk & Gjellerup
Tag på en lidt længere løbetur og udforsk Birk, samt den lille by Gjellerup. På den 8km lange rute, vil du opleve skøn natur rundt om Birk og Gjellerup. Du finder ruten her.

3. Rundt om Fuglsang Sø
Tag en dejlig løbetur rundt om Fuglsang sø, som byder på både vand, skøn natur og et lille boligområde. Efter du har løbet rundt om søen, kan vi anbefale at tage en dukkert i søen. Du finder ruten her.

4. Se Mindeparken og andre spændende områder
Løb rundt i Herning midtby og oplev spændende områder på en 3,3km rute. På ruten kommer du bla. forbi Mindeparken, Kolonihaverne, Herningsholm og Herning Golfklub. Du finder ruten her.

5.Nyd naturen ved Knudmosen
På denne 5,6km løberute vil du opleve den skønne natur i Knudmosen, ved Knudmosebjerget og Sønder Anlæg. Du vil også komme tæt på Messecenter Herning. Du finder ruten her.

Vi håber at du kan bruge disse fem løberuter til at lære Herning bedre at kende, mens du holder dig aktiv. Har du en løberute, som du synes på komme på vores liste, så send den gerne til os.

Mere inspiration?

Sommerguide

Har du brug for inspiration til din sommerferie? Vi har samlet en række tips til dig – Sommerguiden.

Sådan søger du boligstøtte

BOLIGSTØTTE Det kan være en jungle, at søge om boligstøtte. Vi hjælper dig!       Hvad er boligstøtte? Boligstøtte er en ydelse, der er tilgængelig for alle, der bor til leje.   Hvem kan få boligstøtte? Som studerende kan du søge om boligstøtte, hvis du bor til...

En tur i det grønne

I DET GRØNNE  Herning har masser af naturskønne områder  Vi har her samlet nogle af Hernings smukke, grønne områder. Klik på linket for at se placeringen på et kort. Se billeder af stederne nedenfor. I centrum af Herning finder du tre parker, som er unikke på...

10 tips til at leve på en SU

Det kan være stramt og til tider kedeligt at leve på en SU.
Her er vores bedste råd til, hvordan pengene kan række længere, men det også kan blive sjovere.

Vil du være frivillig?

Herning har mange muligheder, hvis du har lyst til at prøve kræfter med frivilligt arbejde. Det kan være alt fra at hjælpe unge, hjælpe til ved koncerter, events eller støtte op om de forskellige udbud der er i byen.

Har du brug for en snak?

Livet som studerende går ikke altid som planlagt eller forventet. Måske er fagene og undervisningen helt anderledes en du troede, måske bliver du i tvivl om du har valgt rigtigt, måske har det været svært at flytte hjemme fra eller du har ikke fået de venner eller den omgangskreds du håbede på i din nye studieby…

Undergrundskulturen i Herning

Hvis du er på jagt efter nye oplevelser der ligger udenfor det mainstream udvalg der fylder langt det meste, kan det være svært at se hvor du skal lede. Men i Herning lever subkulturerne i bedste velgående, og du er sikker op at få dig en på opleveren – uanset om genren, stedet og temaet er helt nyt for dig.

10 insider-tips til oplevelser i Herning

Hvad kan man opleve i Herning? Her får du 10 forslag til ting du kan lave med dine studiekammerater.