Fem fede løberuter

Trænger benene til at blive brugt, eller kan de ikke stå stille? Udforsk Herning mens du er aktiv. Vi har fundet fem løberuter, som kan give dig sved på panden.

1. Løb rundt i Birk
En god måde at lære et område at kende på, er ved at tage en løbetur rundt i området. Ruten er 6,2km og du vil opleve natur skønne områder, industri og uddannelsesområderne i Birk. Med denne rute får du både rørt dig og set dig omkring i Birk.

2. Udforsk Birk & Gjellerup
Tag på en lidt længere løbetur og udforsk Birk, samt den lille by Gjellerup. På den 8km lange rute, vil du opleve skøn natur rundt om Birk og Gjellerup. Du finder ruten her.

3. Rundt om Fuglsang Sø
Tag en dejlig løbetur rundt om Fuglsang sø, som byder på både vand, skøn natur og et lille boligområde. Efter du har løbet rundt om søen, kan vi anbefale at tage en dukkert i søen. Du finder ruten her.

4. Se Mindeparken og andre spændende områder
Løb rundt i Herning midtby og oplev spændende områder på en 3,3km rute. På ruten kommer du bla. forbi Mindeparken, Kolonihaverne, Herningsholm og Herning Golfklub. Du finder ruten her.

5.Nyd naturen ved Knudmosen
På denne 5,6km løberute vil du opleve den skønne natur i Knudmosen, ved Knudmosebjerget og Sønder Anlæg. Du vil også komme tæt på Messecenter Herning. Du finder ruten her.

Vi håber at du kan bruge disse fem løberuter til at lære Herning bedre at kende, mens du holder dig aktiv. Har du en løberute, som du synes på komme på vores liste, så send den gerne til os.

Mere inspiration?

Studerende og iværksætter – dystopi?

Kan man starte egen virksomhed under studiet? Og hvilke overvejelser, bør du gøre dig inden?

Tips til bæredygtighed for studerende

Vi har været ude og snakke med Laura og Lady – to studerende, som har givet deres bedste tips til bæredygtighed – både for samfundet og for din økonomi som studerende på SU.

Find din studievejleder & få hjælp til studievalget

På de enkelte uddannelsessteder i Herning sidder studievejledere klar til at svare på dine spørgsmål om studievalget. Find dem her…

Sommerguide

Hvad skal du bruge sommeren på? Her er en guide til en skøn sommer i Herning

Hack Din Hjerne

Hack Din Hjerne er udviklet som inspiration til at give dig et øget fokus ved eksamenslæsning eller projektarbejde.

Brug din studieby

Tips til oplevelser du kan få som studerende i Herning – bl.a. med studierabat.

Sådan søger du boligstøtte

BOLIGSTØTTE Det kan være en jungle, at søge om boligstøtte. Vi hjælper dig!       Hvad er boligstøtte? Boligstøtte er en ydelse, der er tilgængelig for alle, der bor til leje.   Hvem kan få boligstøtte? Som studerende kan du søge om boligstøtte, hvis du bor til...

Hvad kan man lave i Herning

HVAD KAN MAN LAVE? Herning byder på masser af aktiviteter året rundt!  Blogger på HerningErKultur og studerende Thea Lindberg har lavet en lille guide til kulturstederne i Herning "Sidste år flyttede jeg til byen, fordi jeg skulle studere her. Når man kommer til...