Mød De studerende i Herning

Philip Lau

Lady Panaguiton

Mathias Jensen

Lady Panaguiton

studerer Erhvervsøkonomi på HA Aarhus Universitet

 

 

“Da jeg skulle vælge uddannelse, var bekendtskaber noget af det vigtigste for mig. Jeg kendte ikke nogen, da jeg flyttede til Herning, men jeg syntes, at det var nemt at møde nye mennesker. I Herning er alle åbne og venlige, og så er der gode muligheder for at møde nye venner.”

Julie Enevoldsen

studerer Visual Communication Design på VIA University College

 

 

“Det vigtigste for mig, da jeg skulle vælge uddannelse, var placeringen, og at der var gode jobmuligheder. I Herning er der mange kreative unge mennesker og mange kreative muligheder. Det gode ved Herning er, at jeg får min familie tæt på, og så får jeg klart flere kvadratmeter for pengene.”

Philip Lau

studerer diplomingeniør i forretningsudvikling på Aarhus Universitet

 

 

“Studiemiljøet er rigtig godt, Herning rummer både diversitet og mangfoldighed, og så er der mange sociale arrangementer. Samarbejdet mellem uddannelser og virksomheder er rigtig stærkt i Herning. Jeg kunne sagtens forestille mig at blive boende her, da der er mange virksomheder med spændende jobmuligheder.”

Mathias Jensen

studerer Markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi MidtVest

 

 

“Jeg oplever en professionel og voksen tilgang til uddannelse. Vi bliver behandlet og imødekommet som voksne individer. Så jeg oplever en professionel atmosfære, hvor der er fokus på at gøre os klar til det lokale arbejdsmarked.”

Et stort udvalg

Følg Hernings studerende på Facebook & Instagram