Alt det andet

Livet i Herning

Oplevelser i Herning

I Herning er der altid noget at lave: uanset, om du søger alenetid i naturen, fællesskaber eller store oplevelser. Eller noget helt fjerde. Og der er helt sikkert også noget for dig.

Arrangementer for Hernings studerende

Uddannelsesby Herning kan i samarbejde med FC Midtjylland, HC Midtjylland og Bluefox Herning tilbyde en meget stor studierabat på billetter til disse holds hjemmekampe.

Gratis arrangementer for studerende
Der er skabt en række arrangementer udelukkende til studerende i Herning. Her har du mulighed for at få en oplevelse og møde andre studerende i Herning uden det skal koste dig noget.

Gå ikke glip af noget

Hvad kan du opleve i weekenden?
Og er der mon en spændende koncert, en landskamp eller en kunstudstilling tirsdag aften, du ikke vil gå glip af?

I Herning er der altid noget at opleve:
Foredrag, stand-up, koncerter, sportsbegivenheder og alt derimellem.

Få et overblik over aktuelle tilbud på HerningErKultur.

Julie Enevoldsen

Studerer Visual Communication Design, på VIA University College

“Det gode ved Herning er, at jeg får min familie tæt på, og så får jeg klart flere kvadratmeter for pengene. Der er også gode muligheder for at møde nye mennesker, da der løbende bliver afholdt fede arrangementer for studerende såsom comedy, hvor man kan deltage i gratis.”

Philip Lau

Studerer diplomingeniør i forretningsudvikling, på Aarhus Universitet

“Kunne sagtens forestille mig at blive boende i herning, det er en dejlig by, fordi den har alle de butikker man umiddelbart ønsker Ser også gode jobmuligheder her, da der er mange spændende virksomheder.”

Lady Panaguiton

Studerer Erhvervsøkonomi, på HA Aarhus Universitet

Herning tilbyder en skøn og hyggelig by, som virkelig har sin charme. Alle er åbne og venlige, så jeg føler, at man hurtigt kan finde en masse bekendtskaber. Derudover, så er alt nærmest i gå og cykelafstand, hvilket jeg finder praktisk.”

Mathias Jensen

Studerer Markedsføringsøkonom, på Erhvervsakademi MidtVest

“Jeg synes Herning er en fantastisk by og det ligger i køreafstand fra både familie og venner. Det har alle faciliteter man har brug for, både byliv, restauranter, kultur, velvære og alt andet. Det er næsten ligesom vestjyllands hovedstad. Derudover er området i udvikling og virksomheder efterspørger arbejdskraft.”

Find din interesse eller dit fællesskab

Et stort udvalg