Alt det andet

Livet i Herning

Oplevelser i Herning

I Herning er der altid noget at lave: uanset, om du søger alenetid i naturen, fællesskaber eller store oplevelser. Eller noget helt fjerde. Og der er helt sikkert også noget for dig.

Arrangementer for Hernings studerende

Uddannelsesby Herning kan i samarbejde med FC Midtjylland, HC Midtjylland og Bluefox Herning tilbyde en meget stor studierabat på billetter til disse holds hjemmekampe.

Gratis arrangementer for studerende
Der er skabt en række arrangementer udelukkende til studerende i Herning. Her har du mulighed for at få en oplevelse og møde andre studerende i Herning uden det skal koste dig noget.

Gå ikke glip af noget

Hvad kan du opleve i weekenden?
Og er der mon en spændende koncert, en landskamp eller en kunstudstilling tirsdag aften, du ikke vil gå glip af?

I Herning er der altid noget at opleve:
Foredrag, stand-up, koncerter, sportsbegivenheder og alt derimellem.

Få et overblik over aktuelle tilbud på HerningErKultur.

Trine Wad Larsen

Studerer multimediedesigner på Erhvervsakademi MidtVest

Herning er fyldt med fede aktiviteter. Du kan leve et liv med fuld fart på, men samtidig tilbyder Herning også en tryghed og intimitet, som de større byer ikke har.”

Philip Harder

Studerer Business Development Engineer på Aarhus Universitet i Henring

”Der er så mange ting at lave her. Der er foredrag, stand-up, events. Masser af byliv om fredagen og lørdagen – også torsdag! Der er mange hyggelige caféer og spisesteder. Man kan få det hele; både til lejligheden, til indkøb, til byen. Det eneste, vi mangler, er en IKEA!”

Her kan du hænge ud

Skal du mødes med dine venner, medstuderende, familie – eller søger du nye fællesskaber?

I Herning er der mange muligheder, uanset om I er til en kop rolig kaffe på Biblioteket, en lækker middag, en grøn plet eller fadøl og høj musik.

Du kan også blive en del af Hernings online fællesskaber og få tips og tricks om byens steder og aktiviteter.

Tapas, burger, salat eller sushi. Fadøl, god vin, cafe latte eller danskvand. Bløde møbler, græs under tæerne eller højt til loftet? Der er mange spændende steder at mødes i Herning.

Byens cafeer, restauranter og barer har et rigt udvalg – og typisk med studierabat. De mange parker og søer er oplagte til picnic på en sommerdag. Og på Biblioteket eller Huset No 7 er der plads til gode snakke.

Vil du gerne følge byens puls? Så følg facebook-grupper som Vores Herning, Uddannelsesby Herning, Herning Kommune og HerningErKultur. Så får du både tips og tricks, vigtig information og gode kulturtilbud fra din by i dit feed.

Find din interesse eller dit fællesskab

Et stort udvalg