Unikke tilbud til studerende i Herning

Arrangementer 

Uddannelsesby Herning planlægger forskellige arrangementer for studerende, hvor du kan møde andre studerende fra dit eget studium og de andre uddannelser i byen!

Hvor intet andet er angivet, er arrangementet gratis! Tilmelding foregår efter først-til-mølle.

Brug din studieby, og vær sammen med de andre studerende i Herning.

Royal Run løbeklub for studerende

Uddannelsesby Herning varmer op til Royal Run i Herning d. 29. maj med en løbeklub for studerende. Og du skal da være med!
I løbeklubben handler det om at dyrke motion i fællesskab med andre. Vi har booket en professional løbetræner, som kan guide og hjælpe dig. Dermed også sagt, at alle kan være med – du behøver ikke at være superløber: Vi træner op til minimum at kunne løbe mindst fem km. Og der er også plads til dig, der godt kan løbe ti km, men gerne vil forbedre din tid.

Hvor og hvornår?

Som udgangspunkt løber vi fra Birk som start, og vi forventer at løbe torsdage kl. 16. Dette kan dog ændre sig.
Hvis I har mod på det, deltager vi også i nogle af pop-up-løbene, der er i Herning op mod Royal Run.

Sammen til Royal Run
Alle løbenumre til Royal Run er udsolgte, men som medlem af løbeklubben for studerende kan du købe et løbenummer til halv pris, hvis du har minimum fem løbepas i løbeklubben og er studerende i Herning.
Mere om det første gang vi mødes. Du kan også sagtens være med i løbeklubben, selvom du ikke vil løbe Royal Run.

Løbeklubben er et gratis tilbud til dig, der er studerende i Herning. Du er velkommen til at tage dine venner med – også selvom de ikke er studerende.

Vi har adgang til 20 løbenumre til halv pris (det er først-til-mølle, og kun et tilbud til studerende på erhvervs- og videregående uddannelser i Herning).

 

Sportsoplevelser til studiepriser

Billetter til 15 kr. pr. kamp! 

Uddannelsesby Herning tilbyder i samarbejde med FC Midtjylland, HC Midtjylland og Herning Blue Fox studiebilletter til kun 15 kr. pr. kamp (spar op til 90 kr.)