Specialpriser til studerende i Herning på

Billetter

Studiepriser på sports-arrangementer

DanishEnglish

Click the flag to change language

Få store sportsoplevelser til (meget billige) studiepriser
– Kun 15 kr. pr. kamp! 

Uddannelsesby Herning tilbyder i samarbejde med FC Midtjylland, HC Midtjylland og Herning BlueFox studiebilletter til kun 15 kr. pr. kamp (spar op til 90 kr.)

Studiepris på billetter FCM kamp
HC Midtjylland

HC Midtjylland er etableret i 2005 som en del af elitesatsningen indenfor herrehåndbold i Herning, Brande og Ikast området. HC Midtjylland har i flere år spillet i ligaen og vandt pokalturneringen i 2015. I sæson 20/21 spiller HC Midtjylland i 1. division, og har hjemmebane i Sportscenter Herning i Holing.

Sådan får du din billet: Studiebilletter til HC Midtjylland bestilles her. Brug koden Herning under “Indløs bestillingskode”.

Der er 30 studiebilletter til hver kamp. Studiekort til en af uddannelsesinstitutionerne i Herning Kommune skal fremvises ved indgangen.

Se kampprogram her http://hcmidtjylland.dk/

FC Midtjylland logo

FC Midtjylland blev grundlagt i 1999 og rykkede året efter op i Superligaen, hvor de har spillet siden. I 2020 vandt FCM sit 3. mesterskab på kun 5 år, og har dermed manifesteret sig som et absolut tophold i Dansk fodbold. Hjemmebanen MCH Arena i Herning kan rumme mere end 11.000 tilskuere.

Billetsalg pt lukket pga covid-19 retningslinier for antal tilskuere på stadion.

Guide til bestilling af FCM studiebilletter.

Der er et begrænset antal billetter til hver kamp. Studiekort til en af uddannelsesinstitutionerne i Herning Kommune skal fremvises ved indgangen.

Se kampprogram her https://www.fcm.dk/program

Blue Fox Herning

Byens Rødder fra Herning BlueFox er Danmarks mest vindende ishockeyhold og byder med garanti på en unik oplevelse, hver gang de spiller på hjemmebanen Kvik Hockey Arena i Holing lige nord for Herning. Klubben blev stiftet tilbage i 1947 og har gennem tiden produceret masser af landsholdsspillere, og i de senere år også en række NHL-spillere.

Billetsalg pt lukket pga covid-19 retningslinier for antal tilskuere på stadion

Der er et begrænset antal billetter til hver kamp. Studiekort til en af uddannelsesinstitutionerne i Herning Kommune skal fremvises ved indgangen.

Se kampprogram her https://bluefox.dk/