Specialpriser til studerende i Herning på

Billetter

Studiepriser på sports-arrangementer

Click the flag to change language

Få store sportsoplevelser til (meget billige) studiepriser
– Kun 15 kr. pr. kamp! 

Uddannelsesby Herning tilbyder i samarbejde med FC Midtjylland, HC Midtjylland og Herning Blue Fox studiebilletter til kun 15 kr. pr. kamp (spar op til 90 kr.)

Studiepris på billetter FCM kamp
HC Midtjylland
HC Midtjylland

HC Midtjylland er etableret i 2005 som en del af elitesatsningen indenfor herrehåndbold i Herning, Brande og Ikast området. HC Midtjylland har i flere år spillet i ligaen og vandt pokalturneringen i 2015. I sæson 23/24 spiller HC Midtjylland i 1. division, og har hjemmebane i Sportscenter Herning i Holing.

Bestil din studiebillet til HC Midtjylland her.
Brug koden Herning under “Indløs bestillingskode”.

Der er 30 studiebilletter til hver kamp. Studiekort til en af uddannelsesinstitutionerne i Herning Kommune skal fremvises ved indgangen.

Se kampprogram her: HTH Herreligaen (tophaandbold.dk)

FC Midtjylland logo
FC Midtjylland logo

FC Midtjylland blev grundlagt i 1999 og rykkede året efter op i Superligaen, hvor de har spillet siden. I 2020 vandt FCM sit 3. mesterskab på kun 5 år, og kvalificerede sig til Champions League. I 2021 vandt de Pokalturneringen, og de har de seneste år manifesteret sig som et absolut tophold i Dansk fodbold. Hjemmebanen MCH Arena i Herning kan rumme mere end 11.000 tilskuere.

Der er et begrænset antal billetter til hver kamp. Studiekort til en af uddannelsesinstitutionerne i Herning Kommune skal fremvises ved indgangen.

Se kampprogram her https://www.fcm.dk/program

Næste kamp i 3F Superliga:

FC Midtjylland vs Silkeborg IF,  søndag den 26/5 kl. 17:00

Billetsalget starter den 13/5
Guide til bestilling af FCM studiebilletter.

Bestil din billet med studierabat HER 

 

Blue Fox Herning
Blue Fox Herning

Byens Rødder fra Herning Blue Fox er Danmarks mest vindende ishockeyhold og byder med garanti på en unik oplevelse, hver gang de spiller på hjemmebanen Kvik Hockey Arena i Holing lige nord for Herning. Klubben blev stiftet tilbage i 1947 og har gennem tiden produceret masser af landsholdsspillere, og i de senere år også en række NHL-spillere.

Metal Ligaen 2023/2024:

1. bronzekamp, fredag den 12/4 kl. 19:00

Bestil din billet med studierabat HER

*******************

Der er et begrænset antal billetter til hver kamp. Studiekort til en af uddannelsesinstitutionerne i Herning Kommune skal fremvises ved indgangen.

Se kampprogram her https://bluefox.dk/