I år åbner vi dørene op til alle uddannelserne i Herning d. 24. februar. Den dag kan du blive klogere på alle de uddannelser, som du kan læse her i Herning.

Vi har uddannelser med fra Aarhus Universitet i Herning, VIA University College, Erhvervsakademi MidtVest, Herningsholm Erhvervsskole og vores social- og sundhedsskole.

Se alle uddannelserne her.

Herning er Danmarks 4. bedste studieby

Vi gør os umage for, at alle får en god oplevelse, når de vælger at læse i Herning, og i år blev vi kåret som den 4. bedste studieby – kun overgået af Aarhus, Aalborg og København.

Så hvis du drømmer om at tage en uddannelse i en by, hvor kvaliteten af uddannelserne er høj, hvor uddannelsesmiljøerne er gode, og studieboligerne er billige, så kig forbi d. 24. februar.

Udover at blive klogere på uddannelserne vil vores superseje studerende også tage imod dig og fortælle om, hvordan det er at læse og bo i Herning.

Mere information?

Lige nu arbejder vi på højtryk med at lave en god hjemmeside, hvor du kan planlægge og lave dit eget personlige program for dagen.

Indtil den er på plads, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have, at vi tager fat i dig, så snart der er mere information om dagen.

Skriv på uddannelsesby@herning.dk.

Vi glæder os til at se dig!