TILMELD DIG FORÆLDREARRANGEMENT

Skal din datter eller søn snart vælge uddannelse?

Som forælder kan du komme på en større opgave, hvis du gerne vil danne dig det fulde overblik over uddannelserne i Danmark. Mange forældre er ofte i tvivl om, hvordan man bedst støtter sin unge i uddannelsesvalget.

Rita Buhl er forfatter til bogen ”Forældreguiden”, og hun vil give sit bud på, hvordan forældre kan hjælpe de unge med at finde ro og lære at bruge tvivlen konstruktivt. Derudover har vi inviteret nogle dygtige vejledere, der giver et godt overblik over uddannelserne og fortæller om optagelse.

Til sidst vil der være mulighed for at tale med nuværende studerende og vejledere fra nogle af de over 50 uddannelser, som man kan læse i Herning.

Arrangementet er GRATIS. Både forældre – og unge, der står foran uddannelsesvalget – er meget velkomne.

TIlmelding skal ske herunder af hensyn til forplejning. Program og flere praktiske oplysninger findes længere nede på siden. 

[activecampaign form=1]

Dato

Tirsdag d. 18. Februar

 

}

TIdspunkt

Kl. 17.00 – 19.00

 

Lokation

Herning Bibliotek

Østergade 8, 7400 Herning

r

Seneste tilmelding

Søndag d.16. februar kl.12.00

 

Programmet

17-17.15            Velkomst v. Lajla Johansen, Herning Kommune

17.15-18            ”Forældre som bolværk – og modige rollemodeller” v. Rita Buhl, lektor ved VIA University College og forfatter til ”Forældreguiden” (2019)

Pause: Sandwich

18.15-18.35 .       Få et overblik over uddannelserne, og bliv klogere på optagelse v. Studievalg MidtVest

18.35                  Rundbordssnak ved vejlederne/nuværende studerende fra Erhvervsakademi MidtVest, Aarhus Universitet i Herning og VIA University College

19.00                 Tak for i dag – der er mulighed for at blive og snakke de studerende og vejlederne

 

Praktiske oplysninger:

Arrangementet foregår på Herning Bibliotek, tirsdag d. 18. februar kl. 17-19. Arrangementet er gratis, og vi er vært ved en sandwich. Både forældre – og unge, der står foran uddannelsesvalget – er meget velkomne