EN TUR

I DET GRØNNE 

Herning har masser af naturskønne områder

 

Vi har her samlet nogle af Hernings smukke, grønne områder. Klik på linket for at se placeringen på et kort. Se billeder af stederne nedenfor.

I centrum af Herning finder du tre parker, som er unikke på hver deres måde. Mindeparken ligger lige bag Fredens Kirke på Parkvej. Her finder du skulpturelle træer og hække, legeplads og et stort åbent grønt areal. Søndre Anlæg ligger lige bag togstationen, her finder du en rideskole, en lille sø, grillområde, bænke og borde rundt omkring i parken, fodbold- og basketbane og et lille stykke med skov. Vestre anlæg er et oplagt valg til en hyggelig picnic, her finder du nogle af de største og ældste træer i Herning. Der er et springvang i parken og en lille have med blomster. Alle parkerne er vel besøgte i sommermånederne.

De Geometriske Haver ligger lige mellem AU Herning og Birk Centerpark. Området er gemt bag lidt skov, når man kommer forbi dette ligger haverne i midten af en stor græsplæne. I de forskellige former er der bænke og hyggelige områder til at nyde solen. 

Løvbakke dyrehave er en 53 ha lukket skovområde med 50 dådyr. I forbindelse med Løvbakke dyrehave ligger der også et naturcenter og en hundeskov på samme sted. Her er der god mulighed for at komme ud og være en del af naturen.

Fuglsang sø er Hernings svar på stranden. Søen er en kunstig bade sø med et lille stykke strand, som bliver brugt hyppigt når vejret er godt. Der er en badebro og stier rundt om hele søen, så man kan går eller løbe en god tur.

 

 

8 Romantiske steder i Herning