Ingeniøruddannelser i Herning

I Herning kombineres teori og praksis gennem hele studiet

På ingeniøruddannelserne i Herning er der et særligt fokus på at kombinere teori og praksis i samarbejde med de lokale virksomheder  – og du vil arbejde med praktiske cases og projekter sammen med virksomheder på alle semestre.

Hvert år starter der i Herning ca 900 nye studerende på de videregående uddannelser, bl.a. på Hernings populære og unikke ingeniøruddannelser. Studiemiljøet er i særklasse, boligpriserne gør det muligt at have råd til egen studiebolig, samtidig med at der er et stort udvalg af sports- og kulturmuligheder.

Se herunder, hvad tidligere studerende siger og hvordan du kan blive ingeniør.

Frederikke

Studerer Global Management and Manufacturing på Århus Universitet i Herning

“Herning er en super fed studieby med et godt studiemiljø. Vi har et stærkt samarbejde med erhvervslivet som bl.a. giver et godt CV og gode karriere muligheder”

Philip

Studerer Business Development Engineer på Aarhus Universitet i Herning

”Herning er jo omringet af erhvervslivet, så hvis jeg ikke får kontakt igennem mit studies mange samarbejdspartnere, kan det ske igennem mit studiejob. Det er godt for mit netværk og sjovt på samme tid, så på den måde slår jeg to fluer med et smæk”

Jonas

Studerer diplomingeniør i maskinteknik på Aarhus Universitet i Herning.

”I Herning har vi et godt studiemiljø med små klasser, hvor alle kender hinanden. Jeg kan ikke forestille mig at sidde som nummer 67 i et klasselokale med hånden oppe i en matematiktime. Her i Herning markerer man, og så bliver man set.”

Philip

Studerer diplomingeniør i Elektrisk energiteknologi på Aarhus Universitet i Herning

”I Herning har vi et rigtig godt læringsmiljø. Her er ingen kæmpe forelæsningssale med en eller anden professor, der ikke ville kunne genkende dig. Her kommer vi i en klasse, og vi får nogle undervisere, som kender os godt, og som kan udfordre os, der hvor vi rent fagligt har brug for det.”

Hvorfor Herning?

Lave boligpriser for studerende

Selvfølgelig skal du bo godt, mens du studerer! Du skal føle dig hjemme i din uddannelsesby, og du skal have et hjem, der kan danne ramme for dine studieår. Gennemsnitsprisen for en 1- eller 2-værelses-studiebolig er kun 3.500 kr. + forbrug.

Gode faciliteter og små hold

Du kan vælge blandt mere end 60 uddannelser i Herning, hvor vi også har et trygt studiemiljø i særklasse – her er plads til alle. Vi holder årligt  åbent hus på uddannelserne – og du er altid velkommen til at snakke med vores studievejledere, som sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Livet i Herning

I Herning er der altid noget at lave – uanset om du søger alenetid i naturen, fællesskab, adrenalinkick eller store kulturoplevelser.
Der er helt sikkert noget, der vil fange din interesse, og du kommer ikke til at mangle spændende muligheder til fritiden.

Samarbejde med erhvervslivet

Der er tæt samarbejde med erhvervslivet i Herning, hvad enten det gælder studiejob, praktik eller iværksætteri. Du har rig mulighed for at udvide dit CV,  dine kompetencer og få et netværk i erhvervslivet – hvilket giver store fordele som færdiguddannet.

Nel Hydrogen A/S

Jesper, Head of Laboratories & Tests

“Vi har et stærkt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne i Herning og et stort fokus på at inddrage de studerende. Der er stor opbakning til udvikling af egne ideer – og det er bl.a derfor, vi er kommet så langt med Nel Hydrogen A/S.”

Siemens Gamesa

Per, Research Manager

”Vi har et tæt samarbejde med Aarhus Universitet i Herning og det er bl.a. med til at give et stærkt CV. Vi bakker samtidig op omkring det store startupmiljøet.”