EN

Ny begivenhed for studerende

16 september
KL. 13:00 -22:00
SDR. ANLÆG

Om eftermiddagen dyster vi i parken, og om aftenen er der et brag af en koncert. Læser du i Herning, så kom til #studentcup. Du og dit hold kommer til at dyste mod andre studerende i fire forskellige discipliner. Det kræver ikke særlige talenter – alle kan være med. Du stiller op med et hold (5 personer) – og husk at tage eget heppekor ??og moralsk opbakning med ? ??!!

Hold øje med vores begivenhed på Facebook, samt @studentcupherning på Instagram ??

13:00 – 13:30
Registrering af hold ved stævnebordet
Officiel velkomst

13:30 – 14:00
Opvarmning og optakt til turneringen

14:00 – 17:00

Turnering i:

  • Corn hole
  • Dart
  • Skyd til måls
  • Fodbold med et twist

Andre aktiviteter (uden for turneringen):

  • Petanque, Kongespil, Spikeball/roundnet mv.
  • Aktiviteter fra Uddannelsesstederne i Herning

19:00 – 22.00
Gratis koncert
Navne offentliggøres løbende

Der er toiletter, foodtrucks, bar og hang-out-miljøer i parken.

Dopha: Spiller pulserende, melankolsk poprock med et råt og rocket lydbillede. Hun er kendt fra P3 og høstede anmelderroser for hendes performance på årets Northside og Roskilde Festival

Drengestreger: Er et spritnyt dansksproget pop/rock-band med fart på. De skriver musik, som er skabt til at opleves live, og som giver dig lyst til at hoppe og danse hele natten. Drengestreger har signet med Sony Music og består af 5 Herning-drenge.

Emil Kruse: er en ener på den danske hiphopscene med sin helt egen hiphopstil som er poppet, house inspireret og lyrisk motiveret hiphop. Hans næste album kommer i efteråret 2022.

KONCERTEN ER GRATIS OG ÅBEN FOR ALLE, SÅ TAG DINE VENNER MED! 

TILMELD DIG HER!

Sidste frist for tilmelding af hold er 14/9 kl 16. Mangler du et hold, så send en mail til uddannelsesby@herning.dk

Q & A

Skal man tilmelde sig?

For at deltage i turneringen ved Student Cup Herning i de fire discipliner skal man tilmelde et hold på 5 personer. Man tilmelder sig ved at trykke ”Tilmeld dig her” på siden studentcupherning.dk

Det kræver ikke tilmelding at komme ind i Sdr. Anlæg på dagen, hverken om eftermiddagen eller til koncerten om aftenen.

Mangler du en eller flere deltagere til et hold kan du sende en mail til uddannelsesby@herning.dk så vil vi hjælpe med at sammensætte flere hold.

Hvem kan deltage?

Til selve Student Cup – altså turneringen og aktiviteterne om eftermiddagen – er alle studerende på erhvervsuddannelserne og de videregående uddannelser er velkomne. Det vil sige fra skolerne Aarhus Universitet i Herning, VIA University College, Erhvervsakademi MidtVest, Herningsholm Erhvervsskole og Social- og Sundhedsskolen Midt og Vestjylland. Studerende på disse uddannelser er også velkomne til at tage venner med. For at deltage på et hold skal der være min. en deltager fra en af de 5 skoler.

Koncerten om aftenen er offentlig tilgængelig for alle.

Er arrangementet gratis?

Ja, arrangementet er gratis. Prisen for at tilmelde et hold på 5 personer er 125,- men her følger 5 stk øl/drikkevare-billetter med. I parken kan du desuden købe mad og drikkevarer til ok priser.

Får man mad og drikke?

Du kan købe mad og drikke varer i parken. Der vil være bar og et par forskellige madstationer/foodtrucks.

Må man selv medbringe drikkevarer?

Ja, det må du godt.

Skal man være klædt ud?

Det må man gerne! Men man behøver det ikke. Der er gode præmier på spil til bedst udklædte hold!

Hvad kan man vinde?

Præmierne er ikke offentliggjort endnu, men vi kan fortælle, at en masse forretninger og virksomheder i Herning har sponsoreret fede præmier.

Jeg har ikke et hold – hvad gør jeg?

Mangler du en eller flere deltagere til et hold kan du sende en mail til uddannelsesby@herning.dk så vil vi hjælpe med at sammensætte flere hold.

Er der mulighed for parkering?

Ja der er parkering ved Sdr. Anlæg/Gl. Vejlevej, og desuden ved Herning Station. Bemærk at der kan være tidsbegrænsning ved Herning Station.

Hvem kommer?

Alle studerende på erhvervsuddannelserne og de videregående uddannelser i Herning er inviterede! Det vil sige fra skolerne Aarhus Universitet i Herning, VIA University College, Erhvervsakademi MidtVest, Herningsholm Erhvervsskole og Social- og Sundhedsskolen Midt og Vestjylland. Studerende på disse uddannelser er også velkomne til at tage venner med. Aftenens koncert er åben for alle.

Hvilke artister spiller?

Koncerten om aftenen byder på tre artister

Dopha 

Drengestreger 

Emil Kruse

Hvem står bag student cup?

En gruppe af studerende har stået for at udforme eventet i samarbejde med Herning Kommune og Herning Idrætsråd, som også sammen med uddannelsesstederne stiller de økonomiske rammer til rådighed. Og det er jer studerende, der udfylder dem! Fermaten har stået for booking af musik.

Jeg vil ikke deltage i studentcup-turneringen, men vil gerne være med. Kan man det?

Du er meget velkommen til at være på heppekor og hænge ud i parken.
Men overvej lige, om ikke du skal være med på et hold. Det bliver sjovt!

Er der borde og stole?

Ja, der vil være områder med borde, stole, sækkestole mv – men i begrænset antal, så det kan også være en god ide at tage et tæppe med.

Er der andre aktiviteter?

Turneringen har fire forskellige discipliner, men derudover vil der være forskellige spil og aktiviteter til rådighed – fx kongespil, spikeball mv. Alle uddannelsesstederne stiller også op med telte og aktiviteter, så der bliver en masse at lave i parken.

Hvordan kommer jeg fra mit uddannelsessted til Sdr. Anlæg?

Der bliver arrangeret shuttle-busser fra Birk Centerpark og Lillelundvej til Sdr. Anlæg i tidsrummet 12-13. Nærmere information følger.

Hvor ligger Sdr. Anlæg?

Godsbanevej 2, 7400 Herning – der lige syd for Herning Station