Jul i Herning

Så er det jul i Herning og nu skal der julehygges. Vi kan allerede mærke, at Herning er ved at tage tilløb til en masse hyggelige juleoplevelser.

Her på siden kan du danne dig et overblik over nogle af de hyggeligste julearrangementer der er i Herning i den søde juletid.

Juleaktiviteter

Ta´ på opdagelse i de mange hyggelige juleaktiviteter som findes i Herning. Du kan bl.a. tage familien med på julemarked, juletræsfældning eller se juletræstændingen på torvet første advent d. 28 november.
Hvis du er i det kreative hjørne, så har Herning Billedskole i Huset No. 7 i år engleværksted for voksne, hvor du kan lave egen personlig engel.

Vidste du, at HerningErKultur har lavet et kultur-klippekort, hvor du for 250 kr. kan opleve tre forskellige kulturoplevelser? Du kan bl.a. tage til julekoncert i kongrescenteret, foredrag i Huset No. 7 eller se teater i Team Teatret. 

Find mere om juleaktiviteterne i Herning her:

Jul på Museum Midtjylland: Museum Midtjylland

Engleværksted for voksne: Engleværksted | Herning Billedskole

HerningErkultur: Julehygge og masser af lys i Herning 2020

Kulturklippekort: HerningErKultur/retur

Juleshopping

Mærk julestemningen i Herning City & herningCenteret, når du tager på juleshopping.

Her er der garanti for en stemningsfuld juleshoppetur, når byens gader er tildækket af julelys og hjerter eller når centret bliver omdannet til et hyggeligt snelandskab med kælkebakke.

Vidste du, at der er gode penge at spare på julegaver ved blot at bruge Pricerunner til at tjekke op på de lokale priser?

Julekoncerter

Er du til den søde julemusik, så er julens julekoncerter lige rundt om hjørnet, og du kan finde alle samt andre koncerter i Herning på linket her:

Se julens koncerter her

Adventskalender

Som noget nyt afholder vi i år en adventskalender på Uddannelsesby Hernings Facebookside, hvor der hver advent vil blive trukket en heldig vinder af en lækker adventsgave.

Du finder adventskalenderen og meget mere på linket her:

Vind en adventsgave

Uddannelsesby Herning: Facebook

Hvis du skal på jagt efter julepynt, kan du tage et kig på Herning genbrugsbutikker og loppemarkeder.

Mere inspiration?

Studerende og iværksætter – dystopi?

Kan man starte egen virksomhed under studiet? Og hvilke overvejelser, bør du gøre dig inden?

Tips til bæredygtighed for studerende

Vi har været ude og snakke med Laura og Lady – to studerende, som har givet deres bedste tips til bæredygtighed – både for samfundet og for din økonomi som studerende på SU.

Find din studievejleder & få hjælp til studievalget

På de enkelte uddannelsessteder i Herning sidder studievejledere klar til at svare på dine spørgsmål om studievalget. Find dem her…

Sommerguide

Hvad skal du bruge sommeren på? Her er en guide til en skøn sommer i Herning

Hack Din Hjerne

Hack Din Hjerne er udviklet som inspiration til at give dig et øget fokus ved eksamenslæsning eller projektarbejde.

Brug din studieby

Hvad skal du bruge sommeren på? Her er en guide til en skøn sommer i Herning

Sådan søger du boligstøtte

BOLIGSTØTTE Det kan være en jungle, at søge om boligstøtte. Vi hjælper dig!       Hvad er boligstøtte? Boligstøtte er en ydelse, der er tilgængelig for alle, der bor til leje.   Hvem kan få boligstøtte? Som studerende kan du søge om boligstøtte, hvis du bor til...

Hvad kan man lave i Herning

HVAD KAN MAN LAVE? Herning byder på masser af aktiviteter året rundt!  Blogger på HerningErKultur og studerende Thea Lindberg har lavet en lille guide til kulturstederne i Herning "Sidste år flyttede jeg til byen, fordi jeg skulle studere her. Når man kommer til...